İSTANBUL / SULTANBEYLİ - Türk Hava Kurumu Gazi Anaokulu

Türk Hava Kurumu Gazi Anaokulu

Adres
MİMAR SİNAN MAH. BASRA CAD. THK GAZİ İLKÖĞRETİM OKULU BLOK NO 42 İÇ KAPI NO 1 SULTANBEYLİ / İSTANBUL
Vizyon
Okul öncesi eğitime farklı bir boyut kazandırmak, özgür ve sağlıklı düşünebilen bireyler yetiştirmek, çevremizdeki eğitim kurumları arasında en çarpıcı kurum ve okul öncesi kurumları arasında lider olmak, sevgi, saygı ve hoşgörü tohumları ekmek.
Misyon
Pırıl pırıl bir geleceğin mimarları olacak çocuklarımızın hakettikleri sevgi, şevkat ve kültürü kazandırarak çağdaş ve sağlam temellere sahip bir toplum oluşturmak. Milli ve manavi değerlere sahip çıkan, aynı zamanda modern düşünebilen dengeli bireyler yetiştirmek. Okul öncesi eğitiminin önemini ve ciddiyetini hissederek çocuklarımızı okula hazırlamak.
Başarılar
Okulumuz açıldığı günden bu yana okullarda hijyeni ve sağlığı simgeleyen; Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı´nın ortak çalışmasıyla verilen BEYAZ BAYRAK sahibi bir okul olmayı sürdürmektedir.
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM
SABAH GRUBU: 8.30 - 12.30 ÖĞLEN GRUBU: 13.00 - 17.00
DOĞALGAZ KALORİFER
131V, 131SB, 320A, 131YS